We zijn volop bezig met het aanpassen van ons Privacybeleid aan de GDPR.

Over Onis.

NEWS

Sinds 20 december 2017 maakt ONIS deel uit van de Duomed Group.
Meer informatie

ONS DNA: DE FLEXIBELE ENDOSCOPIE

Het bedrijf ONIS is al meer dan 40 jaar in België vertegenwoordigd en zet zich in België en het Groothertogdom Luxemburg in voor de ontwikkeling van een gamma dat gespecialiseerd is in flexibele medische endoscopie.

De allereerste flexibele FUJIFILM-endoscoop die buiten Japan over de toonbank ging, werd door ONIS in België verkocht. Dat was in 1976.

Met de jaren werd het productenscala van ONIS steeds uitgebreider. Zo is er het gamma SOLUSCOPE reinigings- en desinfectiemachines en andere bijkomende producten (endoscopiecapsule, maagballons, onderhoudsproducten, ...)

De ontwikkeling van dit gamma gebeurde met een gemeenschappelijk doel: de zoektocht naar baanbrekende producten van hoogstaande kwaliteit voor iedereen die in de gezondheidssector actief is en met flexibele medische endoscopie te maken heeft.

ONZE ERVARING TOT UW DIENST

De voorbije decennia heeft het ONIS-team een rijke ervaring opgedaan. Het is dan ook een van de meest ervaren en bekwame teams met die specialiteit, wat een stevig onderpand voor uw investeringen vormt.

DIENST NA VERKOOP

ONIS zet sterk in op de uitmuntendheid van zijn Dienst Na Verkoop, een echte toegevoegde waarde voor zijn activiteiten.

In de werkplaats in Lasne vindt u alle nodige vereiste deskundigheid en materiaal voor het herstel en het onderhoud van de endoscopen en van de reinigings- en desinfectiemachines. Het team van hooggekwalificeerde, rondtrekkende technici staat steeds paraat om in geval van nood in actie te komen.

ONIS mag de meeste Belgische en Luxemburgse Ziekenhuizen en Klinieken tot zijn klanten rekenen en onderhoudt daarnaast ook uitstekende commerciële relaties met zorgverleners uit de privésector.

Wenst u in contact te komen met een van onze commerciële adviseurs ?

Bel dan +32 2 357 07 07